ПРОДУКТИ
Кошница

Електронни аксесоари

В тази категория сме подбрали нашите оферти за електронни аксесоари за автомобил. Изберете своят продукт сред вариантите ни от FM трансмитери, печки за кола, прахосмукачки, автоаларми, антени, вентилатори, радиостанции. Предлагаме и така актуалните DVR видеорегистратори за автомобил, централно заключване и други електронни устройства.

Вентилаторна електрическа печка за МПС Вентилаторна електрическа печка за МПС
Не е в наличност
Код на продукта: 182238
Електрическата вентилаторна печка е незаменима в студените зимни утрини, в случаите на неработещо или слабо парно. Много удобна за бързо затопляне на въздуха и за размразяване на стъклата на автомобила, без да се налага да чакате да загрее двигателя. Характеристики:Изходяща топлинна м..
29.90лв.
Електрическа печка за МПС Електрическа печка за МПС
-33 %
Код на продукта: 70627
Електрическата печка е незаменима в студените зимни утрини, в случаите на неработещо или слабо парно. Много удобна за бързо затопляне на въздуха и за размразяване на стъклата на автомобила, без да се налага да чакате да загрее двигателя. Характеристики:Изходяща топлинна мощност: 200W;..
26.90лв. 39.90лв.
Код на продукта: 70147
Универсално зарядно за лаптопи: Acer(Aspire, Tablet, Travelmate, AcerNote, Anywhere, Extensa, AcerNoteLight), AMS Tech (Rodeo, TravelPro, AVERATEC), Compaq (Armada, LTE, Evo, Presario, Prosignia, Tablet),Fujitsu ( LifeBook models), Gateway, HP (Pavilion, Omnibook), IBM ( T series ThinkPads), Lenovo,..
29.90лв.
Код на продукта: 70942
Електрическата помпа за дизелово гориво е супер удобен уред за преливане без разливи. Захранващият кабел на помпата е снабден с ключ.Помпата разполага с  филтър от неръждаема стомана, който задържа боклуци. Дъното на филтъра е с резба, лесен за демонтаж, ремонт, замяна и почистване. Характер..
27.90лв.
Помпа за моторно масло и дизел Помпа за моторно масло и дизел
Не е в наличност
Код на продукта: 43004
Универсална помпа предназначена за трансфер на моторно масло и дизелово гориво.Идеално средство за бързо и чисто преливане, без излишни разливи.Помпата работи чрез контактни щипки, които се свързват към клемите на акумулатора. Технически характеристики:Мощност: 60W; Максимал..
45.90лв.
Тестер за акумулатор с волтметър Тестер за акумулатор с волтметър
-25 %
Код на продукта: F-8310
Товарна вилкаТестерът ви позволява лесно и бързо да измерите нивото на батерията от 6- 12 V.Пълният процес на тестване отнема само 10 секунди и се настройва автоматично. Просто стартирайте уреда и след 10 секунди резултатът ще се появи на дисплея. Технически характеристики:Раб..
59.90лв. 79.90лв.
Показани от 1 до 6 от 6 (1 страници)