ПРОДУКТИ
Кошница

ДИФУЗЕР ЗА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА 300МЛ

ДИФУЗЕР ЗА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА 300МЛ
ДИФУЗЕР ЗА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА 300МЛ
ДИФУЗЕР ЗА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА 300МЛ
ДИФУЗЕР ЗА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА 300МЛ
ДИФУЗЕР ЗА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА 300МЛ
ДИФУЗЕР ЗА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА 300МЛ
ДИФУЗЕР ЗА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА 300МЛ
ДИФУЗЕР ЗА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА 300МЛ
ДИФУЗЕР ЗА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА 300МЛ
ДИФУЗЕР ЗА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА 300МЛ
ДИФУЗЕР ЗА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА 300МЛ
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 71095
19.90лв.
Купи

Този ултразвуков дифузер със стилен дизайн и лед светлина е едно перфектно допълнение към вашия дом, офис, кола, или за пътуване.

 

Удобен за използване по всяко време и навсякъде, този портативен овлажнител е достатъчно малък, за да се побере в чанта.

 

С функция на арома дифузер за натурални есенции той ще ароматизира, овлажнява, освежава и подобрява качеството на вашия въздух.

 

LED светлината и формата на дифузера придават допълнителен естетичен вид.

 

Идеален за шофьори, както и за хора с астма и алергии които са изложени най-много на рисковете от застоял и замърсен въздух.

 

Спецификации:

Ултра тих: < 35 dB

Количество на мъглата: 30-45 мл. на час

Вместимост: 300 мл. вода

Материал: ABS + Силикон + Електронни компоненти

Размери: 7.8 * 7.8 * 11.9 см

Напрежение: DC 5V 1А(USB)

Работно Напрежение: DC 5V (USB) 50-350ma

Мощност: 2 W

Може да се захранва по 3 начина: От USB порта на компютър/лаптоп, чрез стандартно зарядно за телефон или таблет и чрез външна USB батерия.

 

USB овлажнителя и ароматизатор е направен на основата на ултразвукова технология. Той е идеален за поддържане на влажен въздух, което спомага за борба с настинките и гриповете. Подходящ е за домове с климатик или където въздухът е сух, тъй като предпазва от изсушаване на гърлото и носа. Освен това, можете да го използвате като ароматизатор, помага за релаксиране, трябва само да добавите няколко капки ароматни етерични масла.

 

Подходящ за офиси, спални, бани, коли др. Изпарява студена пара.

 

Начин на употреба: Налейте вода до указаното с черта максимално количество. Не оставяйте дифузера да работи без да има течност в него, не го потапяйте във вода, тъй като има електроника и това ще доведе до неговата повреда. При включване, изчакайте 3 до 5 минути, за да почне да излиза мъглата.

 

Използвайте само ЕТЕРИЧНИ масла, но не и ТЕСТЕРИ от ПАРФЮМИ. Не използвайте само етерични масла (работи само в комбинация с вода и етерични масла), като е желателно да бъде добре почистен и подсушен след изчерпване на количеството вода и също така не е препоръчително да се използва застояла вода.

 

Уханията успокояват, стимулират и ни омагьосват. Те действат върху тялото, душата и сетивата и внасят хармония и чувственост в нашия живот. Въпреки петхилядната си предистория едва през последните 20-30 години "ароматерапията" заема подобаващото й се място посредством възраждането на древната и могъща комбинация от етерични масла и масаж. Древните цивилизации използвали ароматичните масла в религиозни церемонии и за лечение. В Египет са използвали кедър и смирна за балсамиране. Египтяните използвали парфюмите и за духовно просветление. В Китай използването на билки и ароматни вещества в медицината е документирано в текстове, датиращи от 2 хиляди години преди новата ера. Древната индийска наука за природна медицина Аюрведа прилага масла и смеси през последните 6 столетия. Клеопатра добавяла във ваната с магарешко мляко смес от аромати, за да запази кожата си млада и хубава и омагьосвала мъжете с ухание на роза.

 

Какво точно представляват етеричните масла? Етеричното масло е това, което дава уханието на розовия цвят или на розмариновата клонка. Представлява течност под формата на малки капчици или сакчета в растенията. Молекулярната структура на етеричните масла прилича на тези на човешките хормони и това обяснява силното им въздействие върху човешкия организъм. Използването на етерични масла е наука и изкуство.Тези масла не са мазни и всъщност са силно летливи т.е. изпаряват се бързо. Всяко етерично масло притежава различни свойства и възможности за въздействие. Някои успокояват, други тонизират. Техните упойващи аромати са източник на истинска наслада и удоволствие. Те ни карат да се чувстваме вътрешно по-добре. Следващият път, когато сте тъжни или ядосани, отдайте се на приятното усещане, което доставя мирисът на едно уханно цвете или етерично масло и сами ще се убедите в простата сила на ароматерапията.