ПРОДУКТИ
Кошница

Двойнолепяща прозрачна лента

Двойнолепяща прозрачна лента
Двойнолепяща прозрачна лента
Двойнолепяща прозрачна лента
Двойнолепяща прозрачна лента
ТОП ПРОДУКТ -25 %
Двойнолепяща прозрачна лента
Двойнолепяща прозрачна лента
Двойнолепяща прозрачна лента
Двойнолепяща прозрачна лента
Двойнолепяща прозрачна лента
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 71150
14.99лв.
19.90лв.
Купи

Двустранната самозалепваща се лента, е страхотно решение за много от проблемите в домакинството, които могат да ви изненадат неочаквано. Лентата е силиконова, прозрачна и водоустойчива и може да намери решение във всички сфери на домакинството, дори в мокрите помещения. Ако имате нужда да фиксирате бързо и лесно, предмети от бита, лентата ще ви помогне, да се справите без да оставяте следи по повърхностите, без да е необходимо да пробивате дупки, като нейната висока издръжливост може да задържи дори метални предмети с по – голяма тежест. Може да използвате лентата върху стената или пода, върху повърхности от дърво, метал или пластмаса. Тя е за многократна употреба. Достатъчно е да я измиете и може да я използвате отново.

ОСОБЕНОСТИ:
Искате да поставите нова закачалка в банята за вашите хавлии или тоалетни принадлежности? Лентата Ivy grip ви осигурява бърза и лесна възможност, като няма нужда да пробивате фаянсовите плочки. Необходимо е да закачите картина или временно да прикрепите устройство на стената, вашият килим постоянно се размества или дамаската на дивана се свлича? Тази страхотна лента ще задържи всичко на мястото му и ще ви осигури спокойствие и комфорт за няколко минути. Може да използвате лентата за направа на декорация на картини или украса на дома си. Ако искате да осигурите празненство със забавен надпис, балони и други елементи, то лентата ще ви осигури решение, при което няма да останат следи.

ДИЗАЙН:
Лентата е силиконова и прозрачна, тя остава незабелязана, след нейното прилагане не оставят следи върху повърхностите, на които е била прикрепена. Лентата може да закупите с дължина 1м. или 3м. като това ви осигурява възможност да използвате дължината, която ви е необходима.

КАК ФУНКЦИОНИРА:
Измервате необходима дължина от лентата, която ви е необходима, отрязвате и залепяте на повърхността, където ще я използвате. Прилагате върху нея предметите, които искате да фиксирате и да останат на място. Бързо, лесно и за секунди вие ще постигнете резултата, без нужда от инструменти, без остатъчни следи след премахването. При необходимост лентата може да бъде използвана повторно и на други места. Достатъчно е да я измиете и да я използвате отново.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Двустранна самозалепваща лента.
Дължина- 1м. 
Ширина- 3 см;
Дебелина- 0,2 см;
Материал: силикон;
Цвят: прозрачен.
СЪДЪРЖАНИЕ НА ОПАКОВКАТА:
1бр. Ролка с двустранна самозалепваща лента с дължина  1м.
Транспортна опаковка.