ПРОДУКТИ
Кошница

Форма за пътечка

Форма за пътечка
Форма за пътечка
Форма за пътечка
Форма за пътечка
Форма за пътечка
Форма за пътечка
Форма за пътечка
Форма за пътечка
Форма за пътечка
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 71305
24.99лв.
Купи

Описание

С помощта на специалната форма всеки човек може сам да направи градинска пътека в своята градина. Не е нужно да наемате професионалист. Да направите градинска настилка вече е по силите Ви!

Особености на формата:
Формата е за многократно използване, направена е от полистирол с висока плътност, което й придава противоударна устойчивост и издържливост. Издържа няколко хиляди заливания, затова може да я ползвате дълги години. Формата е идеално гладка от всички страни и в тази връзка готовата градинска настилка няма да видите никави шевове, разрези и други несъвършенства. Уникалният модел на формата позволява да я поставите във всички страни, което дава свобода на Вашето въображение при създаването на пътечката. Може да създадете форми по Ваше желание и вкус.


За създаването на здрава и красива пътека Ви е необходимо:

Определите от къде и през къде ще менава пътеката. На мястото на бъдещата градинска пътека е нужно да има изкоп с дълбочина 6-10 см.

Засипете с чакъл и пясък (4-8 см). Залейте пясъка с вода обилно, непосредствено преди поставянето на формата. Върху пясъка сложете найлон, той ще ползволи да се запази

влагата в бетона до неговото втвърдяване. При поставяне на формата, ако участъка е наклонен,

предварително сложете ориентир - въже.

При приготвяне на разтвора (1 цимент : 3 пясък : 4 чакъл )


Добавете вода, докато разтвора стане с консистенцията на гъста сметана.
Добавете оцветител и Вашата градинска пътека ще засияе в ралични цветове.

Запълнете формата, като внимавате да не остава въздух. С права летва махнете излишния разтвор. Изчакайте 20 - 40 минути (разтвора трябва да стои във формата), а ако имате втора форма, направете втора плоча. Държейки формата за краищата, по диагонал, и я махнете. Последната фаза е да предпазите току-що направената пътеката. Можете да измислите подходящ начин за ограждане, чрез който да се предпази пътеката в рамките на един ден.


Размери:
40х40см