ПРОДУКТИ
Кошница

Къса антена за двубандови радиостанции

Къса антена за двубандови радиостанции
Къса антена за двубандови радиостанции
Къса антена за двубандови радиостанции
Къса антена за двубандови радиостанции
Къса антена за двубандови радиостанции
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 71313
17.99лв.
Купи

Къса антена на тайванския производител Nagoya NА-805 има за цел да спомогне процеса на комуникация през радиостанцията в полеви условия, където са налице много храсти и трудно проходими местности. Тя успешно заменя стандартната такава, като използва работни честоти 144 / 430 / 1200 MHz. 

 

Накрайникът завършва със SMA конектор, което я прави подходяща за всички модели на марката Baofeng  и други, които завършват с този тип конектор. Моделът се характеризира с изключително малки размери. Височината е от 4.5 см, а теглото е от 3 грама. Поради тази причина се използва от притежатели на уоки-токита, който непрекъснато закачат своята антена в препятствия. Радиостанцията от своя страна трябва да бъде двубандова. 

 

Сменяйки антените по никакъв начин не се губи от качеството на сигнала. Моделът предоставя максимална мощност на излъчване до 10W. Монтажът се извършва бързо, като просто трябва да се отвие стандартната антена, а на нейното място да се постави късата. Специфично е, че няма нужда от уплътнения за да се покрие плътно пространството. Материалът за нейната изработка е твърд, така че да не се огъва по никакъв начин. Допълнително е подсилен за да може да издържа на всякакви полеви условия и да не се доведе до  повреда при продължителна употреба. 

 

За да се гарантира оригиналността на продукта, върху корпуса е щампован надпис с марката Nagoуа, както и моделът NA-805. Налице са също и работните честоти, на които може да излъчва. Също така върху самата опаковка е щампован баркод за съответствие. Несъмнено моделът Na-805 е подходящ за ловци, колоездачи, скиори или скални катерачи. 

 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Съвместима с радиостанции Baofeng

Съвместима с всички радиостанции с женски накрайник

Честоти: 144/430/1200 MHzУсилване: 0dBi

Максимална мощност: 10 вата

Съпротивление: 50 омаV.S.W.R.: < 1.5:1

Конектор: SMA женски

Произход: Тайван

Дължина: 45х12 ммТегло: 3 гр