ПРОДУКТИ
Кошница

Тонколони

Тонколоните са един от най-популярните музикални уреди. Ние обичаме празненствата и поводите. Музиката е идеалният фон за тях. Ето защо имаме нужда от нея почти винаги -  за да създаде приятна атмосфера, за да допринесе за нашия празник. В настоящата категория сме подбрали много подходящи и иновативни системи, които са изключително удобни, а и се характеризират с отличен звук.

MBA Активна тонколона SA-8900 MBA Активна тонколона SA-8900
-20 %
Код на продукта: SA-8900
Активна тонколона MBA SA-8900 е с по-голяма мощност и говорители. Тя се свързва безжично, чрез вграден Bluetooth. Към нея са включени и два безжични микрофона, които имат широк обхват, като за тази цел е монтирана специална антена, която подсигурява добър сигнал.Тонколоната се отличава с добра м..
399.90лв. 499.90лв.
Код на продукта: RX-2900BT
Караоке Тонколона RX-2900BTОсобенности тонколона GOLON RX-2900 BT BT:• AUX вход - Jack 3.5";• Вход за микрофон - Jack 6,3";• USB вход;• TF Card вход (до 32Gb);• 12V вход за свързване на допълнителен източник на енергия;• FM радио;• Bluetooth;• Поддържа формати: MP..
99.99лв.
КАРАОКЕ ТОНКОЛОНА С МИКРОФОН KTS-1178 КАРАОКЕ ТОНКОЛОНА С МИКРОФОН KTS-1178
Ново
Код на продукта: 1178
Караоке тонколона с Акумулаторна Батерия: Зарежда се от 220V за непрекъснато удоволствие от музика навсякъде.Цветомузика и Светлинни Ефекти: Вградени светлинни ефекти с копче за лесно включване и изключване, трансформиращи момента в истинско зрелище.BLUETOOTH Функция: Свързвайте колоната с в..
59.99лв.
МИНИ МУЗИКАЛНА СИСТЕМА SU-12 МИНИ МУЗИКАЛНА СИСТЕМА SU-12
ТОП ПРОДУКТ -33 % Не е в наличност
Код на продукта: SU-12
Музиката се възпроизвежда като се чете директно от карта памет (microSD/MMC) или от Флаш паметта (Флашка).Четения формат е МР3. Системата може да възпроизвежда музика и от външен носител като мобилен телефон, mp3 плеър и др. Системата ползва вградена литиево-йонна презареждаема батерия. Можете д..
19.99лв. 29.99лв.
ПРЕНОСИМА КАРАОКЕ КОЛОНА ZQS8210 ПРЕНОСИМА КАРАОКЕ КОЛОНА ZQS8210
-73 %
Код на продукта: 70840
Информация за продукта• Иновативен дизайн за подобряване на аудио акустиката• Мощен и динамичен звук за максимална наслада при слушане• Качествен говорител и вграден усилвател за постигане на висока прецизност при аудиовъзпроизвеждане• Елегантен външен вид за вписване на работнот..
39.90лв. 149.99лв.
Тонколона голям bluetooth лазерен астронавт Тонколона голям bluetooth лазерен астронавт
Ново Не е в наличност
Код на продукта: 79703
Лазерният проектор Космонавт ще създаде цветни, непредсказуеми мъглявини, звездни галактики и красиво мигащи звезди а комбинацията от цветове ще ви напомни за най-релаксиращата нощ под звездите. Тази детска нощна лампа проектор изглежда като астронавт, а главата на астронавта е свързана с магнит къ..
49.99лв.
Тонколона малък bluetooth лазерен астронавт Тонколона малък bluetooth лазерен астронавт
Ново
Код на продукта: 79702
Лазерният проектор Космонавт ще създаде цветни, непредсказуеми мъглявини, звездни галактики и красиво мигащи звезди а комбинацията от цветове ще ви напомни за най-релаксиращата нощ под звездите. Тази детска нощна лампа проектор изглежда като астронавт, а главата на астронавта е свързана с магнит къ..
44.99лв.
Код на продукта: A838
Моделът е изключително осветително тяло тип прожектор. Уникалното светлинно шоу, което предлага ще плени с красотата си малките деца. Идеално решение за всяко помещение във Вашия дом. Движещите се цветни светлинки създават невероятен уют и позитивно настроение. Моделът е с красив дизайн във формата ..
49.99лв.
Показани от 1 до 8 от 8 (1 страници)