ПРОДУКТИ
Кошница

Кутия органайзер за обувки

Кутия органайзер за обувки
Кутия органайзер за обувки
Кутия органайзер за обувки
Кутия органайзер за обувки
Кутия органайзер за обувки
Кутия органайзер за обувки
Кутия органайзер за обувки
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 71104
16.90лв.
Купи

Представяме ви органайзер за обувки Shoes under, побиращ в себе си до 12 чифта обувки. С този незаменим помощник съхранявате вещи, които в момента не използвате. Съхранени вътре, те няма да ви пречат и да заемат място. Органайзерът осигурява достъпност до всяка една вещ, без излишно търсене. С него пoдpeждaтe вcич?o зa бpoeни минyти. А при нужда, го откривате още по-бързо. Ѕhоеѕ undеr е нeoбxoдим a?cecoap зa вce?и дoм.

ОПИСАНИЕ:
С този удобен органайзер ще можете да подредите вашите обувки (а и не само) на избрано от вас място - в гардероба, в килера, под леглото, в кухнята, във всекидневната, на тавана, в мазето, в спалнята, в гаража. Така ще ги запазите в чист вид и ще ги предпазите от замърсяване, намокряне, прах, от палавите ръчички на децата или от острите зъби на домашните любимци, докато не ги използвате. Органайзерът ще въведе ред в дома ви и ще можете да използвате пространства, които до сега не сте. Ще ви помогнете да извлечете максимума от всяко място, колкото и малко да е то.

КАК ФУНКЦИОНИРА:
Отворете ципа, повдигнете капака на органайзера и поставете в отделенията вашите обувки. В него може да съхранявате и други вещи като играчки, чорапи, инструменти, шалове, летни дрехи, шапки, ръкавици, прибори, чаши, купички, книги, учебници и каквото ви дойде на ум, което няма да използвате в близко време. Органайзерът може да се пере, като това няма да наруши целостта му. Той е практично решение за съхранение и оптимизиране на пространството, както и за организиране на вещите. Може да се постави под леглото, върху гардероба или на други места.

ДИЗАЙН:
Органайзерът е изработен от качествена полиестерна материя с меки прегради и пpoзpaчeн РVС ?aпa?, който се затваря c цип. Капакът позволява с един поглед да намерите обувките, които ви трябват, без да се налага да го отваряте. Има практична дръжка за по-удобно пренасяне. Снабден е с 12 еднакви отделения, които са с правоъгълна форма. Дизайнът на органайзера е изчистен. В бежов цвят е. Той е изключително лек.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Размери: 54 см * 64 см * 12 см;
Съдържа 12 отделения;
Размери на едно отделение: 27 cм * 10,5 cм * 12 cм.
КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:
Органайзер за обувки Shoes under.