ПРОДУКТИ
Кошница

Магически водни химикали

Магически водни химикали
Магически водни химикали
Магически водни химикали
Магически водни химикали
Магически водни химикали
Магически водни химикали
Магически водни химикали
Магически водни химикали
Магически водни химикали
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 71634
23.90лв.
Купи

Лесен за използване:
Когато отворите вълшебната акварелна писалка и нарисувате нещо върху гладка повърхност, необходимо е рисунката да се запълни равномерно, тя трябва да престои 5-10 секунди, за да изсъхне. След това бавно поставете повърхността, върху която сте рисували, във вода и бавно и внимателно я разклатете, така че боята да се отдели. Писалката е подходяща за всякакви гладки повърхности като стъкло, керамика, пластмасови изделия, дърво, бяла дъска, хартия и др.


Нека вашите деца с радост развиват своята креативност и умения! Те ще се забавляват много с тези магически химикалки! Те могат да сътворят всичко, което искат, всичко, което трябва да направят, е да нарисуват нещо върху лъжица и да я потопят във вода. В пакета получавате до 12 химикалки в различни цветове.


Широко приложение:
Цветната магическа химикалка е за рисуване върху дъска, рисуване с вода и всякакви различни повърхности. Подходящи са за детски графити на хартия, за писане и рисуване в лекции в клас, полезни са и за офис срещи. С тези химикалки те създават безкрайни възможности за творчество, тъй като могат да рисуват всякакви малки рибки, костенурки, делфини, цветя, пеперуди и други, които в крайна сметка пускат да се носят по водата.


Безкрайно творчество:
Магическата писалка за рисуване с вода стимулира любопитството на децата и им позволява да използват въображението и практическите си умения, а родителите винаги могат да творят с децата си, за да изпитат забавлението от майсторенето и радостта от ръчната работа. Подходящ е за всички деца над тригодишна възраст, подобрява детското възприемане на цветовете, по-лесно стимулира практическото желание на детето, култивира концентрацията и креативността му.


Безопасен за употреба:
Писалката съхне бързо и пише гладко, без изтичане на мастило. Мастилото на водна основа се изтрива лесно с кърпа и не оставя следи. Съдържа сертифицирано нетоксично мастило и специална формула със слаба миризма и е безвредна за човешкото тяло.


Спецификации:
Опаковката съдържа: 12 акварелни химикалки в различни цветове
Размер: 14.5cm x 12.5cm x 1.3cm