ПРОДУКТИ
Кошница

Мерителна кана-везна с дисплей

Мерителна кана-везна с дисплей
Мерителна кана-везна с дисплей
Мерителна кана-везна с дисплей
Мерителна кана-везна с дисплей
-20 %
Мерителна кана-везна с дисплей
Мерителна кана-везна с дисплей
Мерителна кана-везна с дисплей
Мерителна кана-везна с дисплей
Мерителна кана-везна с дисплей
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 71625
39.99лв.
49.99лв.
Купи

Здравословно и спазваме принципите на калориен прием? Претегляте храната си преди консумация и държите на това, защото е част от живота ви? Или пък може би обичате рецепти, които изискват точност и прецизност? Във всеки един от тези случай ви са необходими мерителни прибори за лесна и бърза употреба. На помощ идват дигиталните мерителни уреди, които ви осигуряват точност и гъвкавост във всяка една задача. Представяме ви цифровата мерителна кана, която е основен инструмент за всяка модерна кухня. Снабден с лесен за четене LCD екран, вграден в дръжката за измерване, лесен за употреба и съхранение продукт, подходящ за всеки дом! 

Бъдете модерни, защото най-добрите готвачи знаят, че необикновеното готвене изисква измерване не на обема, а на теглото. Кухненската мерителна кана е с лесен за четене LCD екран, който е интегриран в дръжката, показва теглото на съдържащата се храна в нея. LCD дисплея е с размери от 25X17.5 мм, което го прави лесен за фокусиране от всеки. Освен това за да може да измервате всичко което искате, каната може да се разглобява. Дръжката се премахва лесно с едно движение и по този начин става мерителния елемент, който е подходящ за претегляне на по-малки количества храна, като ядки, картоф, ориз и др. Мерителната дръжка е снабдена с 3 бутона за управление, като можете да променяте и мерителната единица която вие нужна. Мерителната кана е голяма с обем 1000 мл и освен това има и разграфен милилитраж на нея. Сега можете само с един продукт да измервате различни храни по състав, както и течности. Капацитетът и на тегло е : 3 кг / 6.6 LB. Продуктът работи с батерия 1x3V литиева батерия, когато нивото и е ниско интелигентната кана съобщава за това с помощта на своя индикатор за ниво на батерията. 

Каната е с класически дизайн, изработена от пластмаса. тя е снабдена с дръжка с дигитален LED екран, която може да се използва и самостоятелно за претегляне на храна. Каната е прозрачна отвън, така че да виждате поставената храна в нея. Тя се предлага в два модела с дръжка в зелен или червен цвят. 

Вид продукт: Мерителна кана; 
Тип кана: Дигитална; 
LCD екран: Да; 
Разглобяема дръжка; 
Подходяща за всякакви по вид храна; 
Подходяща за измерване на течности; 
Практична и удобна за всеки дом; 
LCD дисплей: 25X17.5 мм;
Обем на купата: 1000 мл;
Капацитет: 3 кг/ 6.6LB;
Материал: Пластмаса; 
Цвят: Зелен, Червен;
Индикация за претоварване;
Индикатор за ниска батерия;
Батерия: 1x3V литиева батерия (CR2032) (не е включена в комплекта);
Лесна за съхранение; 
Три бутона за управление; 
Бърз контрол, без забавяне; 
Размер: 21x14x14.6 см.