ПРОДУКТИ
Кошница

Миксер за фрапе

Миксер за фрапе
Миксер за фрапе
Миксер за фрапе
Миксер за фрапе
Миксер за фрапе
Миксер за фрапе
Миксер за фрапе
Миксер за фрапе
Миксер за фрапе
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 79887
15.99лв.
Купи

Фрапето е популярна напитка в целия свят, която се приготвя с разтворимо нес кафе и мляко. Предпочитано от много хора, както в домашни условия, така и в кафенета и заведения, фрапето очарова с аромата си и вкусната пухкава пяна. Искате ли да можете сами да си приготвите тази невероятна напитка? -Опитайте този мини миксера за фрапе, който Ви предлагаме за бързо приготвяне във всякакви условия и страхотен вкус!

Миксерът за фрапе е изключително лек и компактен. Със своите малки размери и лекота (около 200 грама) ще можете да го носите навсякъде със себе си, а не да го използвате само у дома или на работа. Работи на батерии 2 броя АА(не са включени в комплекта) и спокойно можете да го вземете с Вас на планина, риболов, пикник, излет или разходка сред природата и да си направите вкусно, ароматно кафе с огромна пяна дори и навън. Без нужда от специални кафе машини или други уреди.

Миксерът е създаден с пластмасов корпус и бъркалка от неръждаема стомана.
Основни предимства на продукта
Захранва се автономно от електрическата мрежа, а именно на батерии 1.5VАА х 2 броя
Разполага с необходимата мощност за направата на страхотно фрапе
Мобилни размер, за да е винаги с вас, когато пътувате
Наличен е в различни свежи цветове
Рецепта за приготвяне

Смесете по 1 ч.л кафе и захар със 5-6 с.л вода. Разбийте с миксера до получаване на гъста и пухкава пяна. Добавете бавно около 150мл.прясно мляко и сложете няколко бучки лед. Сложете сламка, украсете по Ваше желание и се насладете не прекрасния вкус!
Комплектът включва:
1 x Мини миксер за приготвяне на фрапе, захранващ се на батерии