ПРОДУКТИ
Кошница

Mini Дрон UFO

Mini Дрон UFO
Mini Дрон UFO
Mini Дрон UFO
Mini Дрон UFO
Mini Дрон UFO
Mini Дрон UFO
-26 %
Mini Дрон UFO
Mini Дрон UFO
Mini Дрон UFO
Mini Дрон UFO
Mini Дрон UFO
Mini Дрон UFO
Mini Дрон UFO
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 71256
36.90лв.
49.90лв.
Купи

Описание
Летящият диск използва 4 мощни мотора и усъвършенствана инфрачервена сензорна технологи. Вграденият жироскоп поддържа диска в баланс. Трябва внимателно да хвърлите диска нагоре и той веднага ще започне да лети.

Много лесен контрол. Най -удивителната характеристика на играчката е, че тя може да лети в обратна посока, когато приближите ръцете си до диска. Можете да използвате ръцете си, за да контролирате диска във въздуха. Детето може да играе самостоятелно или с други хора, като е много забавно.

Летящият диск има четири витлови мотора, които го правят способен да се върти на 360 °. Когато лети на постоянна височина, той ще се плъзга плавно. 

Летящият диск е изработен от висококачествена ABS пластмаса, нетоксична, гъвкава, много устойчива на силни удари, включително при падане. Децата могат да играят както на закрито, така и на открито, ако няма твърде силен вятър или светлина (силно слънце).

Петте индукционните сензора са разположени отдолу и на четирите страни на летящия диск. По този начин той се движи интелигентно, когато открие обект на пътя си, отдалечавайки се от него.

Как се играе: Има малък бутон ON / OFF в долната част на диска. Натиснете бутона за две секунди, дискът се включва и светодиодът ще започне да мига. Изчакайте, докато светодиодът свети в зелено. След като го включите, можете да натиснете за кратко бутона ON / OFF, за да превключите между средна скорост (режим по подразбиране) и висока скорост. При средна скорост светодиодът ще светне зелено, а при висока скорост ще светне синьо. Дръжте диска хоризонтално и внимателно го хвърлете, за да излети. Контролирайте височината и посоката с ръцете си.  За да го повдигнете, поставете ръката си под диска и той ще се издигне. Дискът се приземява самостоятелно, след като батерията се разреди. Има функция за калибриране. Когато дискът вече не лети правилно, дискът се обръща, бутонът ON / OFF се натиска бързо три пъти и дискът влиза в режим на калибриране. Светодиодът мига в червено, зелено, синьо. Поставете диска с лицето нагоре върху равна, хоризонтална повърхност (за предпочитане маса) и изчакайте, докато светодиодът стане зелен, което означава, че дискът е калибриран отново.

Спецификации:

Акумулаторна батерия: 3.7V 300mAh.

Размери на диска: 11 x 11 x 6 см.

Размери на опаковката: 14.5 x 14.5 x 5.5 см.

Пакетът съдържа: летящ диск и USB кабел за зареждане.
 

Етикети: Mini Дрон UFO