ПРОДУКТИ
Кошница

Прахосмукачка робот - с дифузер

Прахосмукачка робот - с дифузер
Прахосмукачка робот - с дифузер
Прахосмукачка робот - с дифузер
Прахосмукачка робот - с дифузер
ТОП ПРОДУКТ -13 %
Прахосмукачка робот - с дифузер
Прахосмукачка робот - с дифузер
Прахосмукачка робот - с дифузер
Прахосмукачка робот - с дифузер
Прахосмукачка робот - с дифузер
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: XM06
69.99лв.
79.99лв.
Купи

Запознайте се с тоталната иновация в техниката! Почистете навсякъде и по всяко едно време с тази уникална интелигентна автоматична прахосмукачка робот. Модела не само почиства пода, като премахва замърсяванията, но има и функция за арома дифузер, за освежаване на вашия дом. Тази последна иновация на техниката е оборудвана с функция за пръскане, което означава, че може да пръска и да овлажнява, докато в същото време чисти пода. Този уникален робот е специално проектиран да бъде изключително безшумен с превъзходен мотор, 50-60dB клас, поддържа тишина, така че да не нарушава по никакъв начин вашето спокойствие и съня ви, дори, ако сте с малко бебе. Продуктът е подходящ за почистване на плочки, паркети, мрамор, дърво, килими, ламинат, мокети, балатум и др. Забравете за досадното чистене с часове и свършете останала работа от домакинските си задължения докато Cleanel почисти всичко около себе си.

ОСОБЕНОСТИ:
Прахосмукачката не изисква много контрол. Тя почиства всичко, дори леплив прах, косми от домашни любимци и всякакви замърсявания. Разполага със сензор, който засичва замърсяванията и препядствията и ги заобикаля. Можете да избере какво почистване желаете, мокро или сухо и да я активирате. Тя няма само да мине покрай замърсяването, а може и да се завърта, като по този начин не оставя следи след себе си. В комплекта има кърпа за мокро и сухо почистване. Също така в пакета са включени и USB захранващ се кабел и течен разтвор за почистване. Работи с вградена акумулаторна батерия от 1500mAh, около 120 минути продължително работно време, когато е напълно заредена, като може да обхване площ на почистване от 180 кв.м. Захранва се с кабел, USB порт. Тънкото и тяло дават възможност да влезе под предметите, като тя е с 65 мм дебелина.

УПОТРЕБА:
Роботът е готов да работи на всякакъв вид повърхност, той е подходящ за сухо и мокро почистване в зависимост от настройката която изберете да работи. Спрей функция - добавете дезинфектант, препарат, вода или масло към резервоара за вода, който се намира в горната част, насладете се на почистване, пречистване на въздуха и стерилизация. Можете да я нагласите с функция за мощно завъртане за по интензивно почистване, ефективно почистване напред и назад. Ако искате само сухо почистване, отново са необходими ръчни настройки.

ДИЗАЙН:
Дизайнът на прахосмукачката робот е запазила класическата кръгла форма. Модела се предлага в три цвята от черен, бял и червен. изработен от качествен пластмасов материал.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Тип продукт: Прахосмукачка робот за сухо и мокро почистване;
Марка: CLEANEL;
Употреба: Домашна;
Цвят: бял;
Тип почистване: Мокро, Сухо, С измиване;
Тип настилка Килим, Под, Всякаква настилка;
Захранване: Акумулатор;
Капацитет на батерията: 1500mAh;
Време за работа: 120 минути;
Приложима площ: 180 квадратни метра;
Номинално напрежение: 3.7 V
Номинална мощност: 5.4 W;
Режим на захранване: USB;
Функции: Програмируем, Автоматично почистване;
Всмукателна мощност 16 кпа;
Ниво на шум: 50-60 dB;
Размер на продукта: 25х 25х 6,5см.
СЪДЪРЖАНИЕ НА ПАКЕТА:
1х Прахосмукачка робот, 2 кърпи, USB.
1х 12м гаранция;
1х Ръководство за употреба;
1х Транспортна опаковка.