ПРОДУКТИ
Кошница

PROTECT

Код на продукта: 71058s
ПИСАНИЕ:В условията на пандемия, в който се намира в момента света, защитата и протекцията на нашето семейство е много важна ето защо искаме да ви представим едно много необходимо средство за дезинфекция и пречистване на въздуха, а именно кварцова бактерицидна лампа. Този уред дезинфекцира също така..
59.90лв.
Код на продукта: 71057s
Бактерицидна лампа, -Ултравиолетова,-38W-Таймер-Дистанционно управление-Генериране на озон-UV дезинфекция срещу вируси и бактерииМултифункционалната и високоефективна стерилизираща лампа е иновативен продукт работещ като двойно стерилизиращ уред с ултравиолетови лъчи и озон, изпълнявайки едновр..
49.90лв.
Лампа за дезинфекция UV + озон Лампа за дезинфекция UV + озон
-33 %
Код на продукта: 71040s
Ултравиолетова антибактериална лампа за дезинфекция UVПредставяме Ви лампата за пречистване на въздух и дезинфекция- UV Disinfection Lamp.Лампата пречиства въздуха, като по време на работа ремицидната светлина произвежда озон. Озонът може да стерелизира местра, до които ултравиолетовата светлин..
39.90лв. 59.90лв.
Преносима UV лампа за дезинфекция Преносима UV лампа за дезинфекция
-33 %
Код на продукта: 70273s
Преносима UV лама за дезинфекция на предмети и повърхности, където и да се намирате. Изработена от ABS пластмаса,подходяща да бъде винаги с вас в ежедневието ви или когато пътувате.Характеристики:Материал: пластмаса + електронни частиЗахранване: 2 x AAA батерии (не са включени)Напрежение: 3VРазмери:..
19.90лв. 29.90лв.
Показани от 1 до 4 от 4 (1 страници)