ПРОДУКТИ
Кошница

ЗАРЯДНО ЗА КОЛА С БАТЕРИЯ ЗА РАДИОСТАНЦИЯ BAOFENG 5R

ЗАРЯДНО ЗА КОЛА С БАТЕРИЯ ЗА РАДИОСТАНЦИЯ BAOFENG 5R
ЗАРЯДНО ЗА КОЛА С БАТЕРИЯ ЗА РАДИОСТАНЦИЯ BAOFENG 5R
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 933
17.99лв.
Купи

Стационарна батерия за кола за радиостанция Baofeng UV-5R е аксесоар, който задължително трябва да присъства в оборудването на всеки радиолюбител и професионалист. Често се случва мобилната батерия на уоки-токито да се изтощи в най-неподходящи момент. В този момент няма нищо по-ценно и важно от това да използвате мощността на автомобила си, за да съживите радиостанцията.

Продуктът е от първа необходимост за ловци, любители на риболова, планинари, туристи и други редовно пътуващи хора, за които комуникацията е жизнено важна. Батерията използва изхода на запалката, от където черпи необходимата енергия за захранване на уоки-токито. В другия край е външният капак, който поставяте на модела Baofeng UV-5R.

ЗАМЕСТИТЕЛ НА БАТЕРИЯ

На практика моделът представлява заместител на оригиналната мобилна батерия. С него ще може да ползвате радиостанцията, докато пътувате. Това е важно, защото ще можете свободно да комуникирате с останалите в групата.

Самото устройство представлява два накрайника свързани помежду си. Първият изглежда абсолютно еднакво на батерия BL-5, разликата се изразява в това, че вътрешността на заместителя е куха. За да го поставите в уоки-токито, то трябва да премахнете мобилната батерия и на нейно място да поставите кухата. По този начин преобразувате UV-5R станция от мобилна в стационарна такава.

Другият накрайник служи за подаване на енергия. Той представлява стандартен преходник за запалка на автомобил. Двата накрайника на зарядното са свързани помежду си чрез навит кабел с дължина 30 см. В разтегнато състояние той достига до 70 см, което позволява станцията да се ползва от всяко място в автомобила.

Моделът е подходящ за радиостанция Baofeng UV-5R и производните на нея, които ползват един и същ заден капак..

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Входящо напрежение: DC 12V
Макс изход: 3А
Ефикасност: >90%
Дължина на кабела: 30 см. разгъва се до 70см