ПРОДУКТИ
Кошница

Козметика и поддръжка

Поддръжката на автомобила изисква време и подходящи аксесоари. В нашата секция специално сме подбрали всичко необходимо, за да поддържате Вашата кола в отлично състояние - чиста, лъскава и здрава. Тук сме събрали многообразни аксесоари, сред които силикони за гарнитури, фунии, четки, гъба, гюдория, гланц, пожарогасител, филтри, стъргалка, смазки, комплект за драскотини и други.

Код на продукта: 50441
Концентрат активна пяна за измиване на автомобил. Разтваря без усилия най-упоритата мръсотия, без да се увреждат обработените части Опаковка: 5 кг Произход: Полша. Начин на употреба:  1. Напръскайте цялата каросерия на превозното средство с активната пяна. 2. Изчакайте няколко минути, докато п..
29.99лв.
Комплект за възстановяване на фарове Комплект за възстановяване на фарове
-32 % Не е в наличност
Код на продукта: 182035
При продължителна употреба лещите на фаровете се зацапват и пожълтяват. Комплектът осигурява дълбоко почистване на пожълтелите и захабени фарове, благодарение на специално разработена полираща и UV защитна паста. Начин на употреба:Почистете идеално фаровете; Облепете фаровете с харт..
26.99лв. 39.90лв.
Код на продукта: 70234
Комплект от 29 части за полиране със сменящи се подложки.Редовното полиране на вашия автомобил създава защитна бариера на боята срещу атмосферните условия.Могат да се използват за восъчна, полираща или запечатваща паста за всички видове лакови бои.Накрайниците за полиране могат да се изп..
29.99лв.
Комплект за полиране 3 части Комплект за полиране 3 части
Не е в наличност
Код на продукта: 70235
Комплект за полиране тип конус състоящ се от 3 броя четки Размери: 6 мм (диаметър на дръжката), 28 мм (дължина на дръжката)Диаметър широка част: 78 ммДиаметър тясна част: 28 ммДължина на полираща част: 85 ммЦвят: оранжев, жълт, син ..
19.90лв.
Код на продукта: 70267
Комплект от 8 части за полиране със сменящи се подложки. Редовното полиране на вашия автомобил създава защитна бариера на боята срещу атмосферните условия. Могат да се използват за восъчна, полираща или запечатваща паста за всички видове лакови бои. Също така са подходящи за полиране..
24.99лв.
Комплект за полиране на фарове и автомобили 11 части Mar-pol Комплект за полиране на фарове и автомобили 11 части Mar-pol
Не е в наличност
Код на продукта: M07916
КОМПЛЕКТ ГЪБА ЗА ПОЛИРАНЕ 11 ЕЛЕМЕНТА   ☑️Комплектът за полиране е необходим инструмент, който ви позволява да постигнете професионални ефекти при полиране на повърхности.   ☑️Оборудван с различни полиращи гъби с различна твърдост и структура, както и полираща козина, този комплект ви дава пълен к..
19.99лв.
Пистолет за пране и почистване Торнадор Пистолет за пране и почистване Торнадор
-55 %
Код на продукта: 70260
Уникална система за вътрешно почистване, особено подходяща за почистване на автомобили. Свързва се към компресор и благодарение на налягането, въздуха и препарата се завихрят като мини торнадо и изваждат мърсотията от порите. Нужно е само да забършите с влажна кърпа. Работи с различни типове препара..
44.99лв. 99.90лв.
Почистващ спрей препарат с пяна Почистващ спрей препарат с пяна
-10 %
Код на продукта: 71352
Описание С нея ефективно почиствате тапицерията на колата, меката мебел у дома, якета, обувки, перфета, щори, чаршафи и други.- Предназначен е за сухо почистване на текстил.Уникалната формула нежно почиства замърсяванията и петна, като възстановява естествения блясък без мазни остатъци...
17.99лв. 19.99лв.
Рефрактометър Тестер за антифриз, електролит и течност за чистачки Рефрактометър Тестер за антифриз, електролит и течност за чистачки
-23 %
Код на продукта: 181373
Оптичен рефрактомер за измерване на замръзване на антифриза, течноста за чистачки и състоянието на електролита на акумулатора. За измерване на антифриза са направени две скaли, според производствената характеристика - Етилен гликол или Пропилен гликол. Отделно разполага с скaла за измерване течностт..
49.90лв. 64.90лв.
Показани от 1 до 9 от 9 (1 страници)