ПРОДУКТИ
Кошница

Информация за доставка

Приемане на поръчка и изпращане:

 


(Понеделник-Петък) - от 09:00 ч. до 15:00 ч. - изпращане на същия ден. Срокът за доставка започва да тече, след като наш сътрудник се свърже с клиента, за потвърждаване на поръчката.При всички случаи, клиента ще бъде информиран относно срока на доставка, когато същият е по-дълъг от 1 /един/ работен ден.

 

(Събота) - Обработват се в понеделник и се изпращат на същия ден.
(Неделя) - Обработват се в понеделник и се изпращат на същия ден.
(Официални празници) - Обработват се в следващия работен ден.
При получаване на стоката Клиентът подписва придружаващите я документи.

 

Доставка:

 

Поръчаните от Вас стоки ще бъдат доставени с куриерска фирма "Econt" в  посочен от Вас офис или до ваш личен адрес. При получаване на стоката, имате задължително право на преглед и тест, преди да я заплатите.  

 

„Виконт ВП“ ЕООД не носи отговорност за неточно и/или забавено изпълнение, когато това се дължи на забава по вина на куриера/транспортната и/или посочени от Потребителя неверен или непълен адрес, лице за контакти и/или телефон, както и при други, независещи от „Виконт ВП“ ЕООД обстоятелства.

 

Всички пратки пътуват с транспортна застраховка. При извършване на доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от Потребителя и/или упълномощено от него лице. При констатиране на липси и/или явни недостатъци на - външни видими дефекти - повреди, удари и други щети, потребителят следва да ни уведоми в присъствието на куриера/транспортната фирма незабавно, на тел.0876106000

 

Потребителят има право да откаже приемането на доставката, ако сумата, която следва да заплати на куриера при „плащане при доставка” не съответства на дължимата. В този случай, Потребителят следва да се свърже незабавно с нас на тел 0876106000  за отстраняване на несъответствието.