ПРОДУКТИ
Кошница

Тапицерия и интериор

Предложенията ни за авто тапицерия и интериор ще откриете в тази специална секция. Чистотата и добрият вид на автомобила е сред приоритетите на много от нас. Добре поддържаният автомобил говори за нас повече, отколкото предполагаме. Ето защо ние събираме и представяме оферти на ниски цени, като така лесно и достъпно можете да поддържате Вашата кола и да се грижите за уюта и комфорта в нея. Разгледайте нашите продукти в категорията - стелки, тапицерия, подгряващи седалки, подлакътници, аксесоари като пепелници, стойки за телефон, чаши, мрежи и други полезни и популярни автоаксесоари.

2в1 Qi Стойка за автомобил с безжично зарядно 2в1 Qi Стойка за автомобил с безжично зарядно
-34 %
Код на продукта: Q2
Иновативно безжично зарядно-стойка за мобилен телефон в превозното ви средство. Така вашият телефон винаги ще бъде на една ръка разстояние и със заредена батерия. С него зареждате телефона си с интелигентна технология от ново поколение Qi. Стойката притежава сензор за движение и когато приближите те..
32.90лв. 49.90лв.
5бр. 3D Универсални стелки за автомобил 5бр. 3D Универсални стелки за автомобил
-33 %
Код на продукта: 70925
3D тип леген5бр. универсални гумени стелки за различни модели автомобили. Изключително издръжливи, изработени от висококачествени материали.Пасват на повечето модели автомобили,има опция да изрежите стелките (универсален модел),  за да могат да се напаснат максимално добре спрямо купето на а..
39.90лв. 59.90лв.
Код на продукта: 71044
Иновативно безжично зарядно-стойка за мобилен телефон в превозното ви средство. Така вашият телефон винаги ще бъде на една ръка разстояние и със заредена батерия. С него зареждате телефона си с интелигентна технология от ново поколение Qi. Стойката притежава сензор за движение и когато приближите те..
24.90лв.
Код на продукта: 70695
Комплект 11 броя инструменти за тапицерията на автомобила, гумени уплътнения, лайсни и др. Инструментите са предназначени за улесняване на отстраняването и изваждането на тапицерията в различни видове автомобили. Произведени от висококачествена пластмаса и подсилени с фибростъкло. Доставят се в текс..
29.90лв.
Пистолет за пране и почистване Торнадор Пистолет за пране и почистване Торнадор
-55 %
Код на продукта: 70260
Уникална система за вътрешно почистване, особено подходяща за почистване на автомобили. Свързва се към компресор и благодарение на налягането, въздуха и препарата се завихрят като мини торнадо и изваждат мърсотията от порите. Нужно е само да забършите с влажна кърпа. Работи с различни типове препара..
44.99лв. 99.90лв.
Код на продукта: 1749
Елегантна поставка за телефон, подходяща за всички модели телефони, независимо отразмера (4.0" до 6.0") . Лесна за монтиране и ползване...
12.90лв.
Код на продукта: A11
На кой му е приятно да стои дълго време в задръстване?  Стойката за телефон за волан, която Ви представяме тук, ще предизвика вашия интерес и ще Ви е от полза, защото с нея ще можете да уплътните всяка своя секунда, като си свършите някаква работа или просто се забавлявате, и така изобщо н..
13.90лв.
Код на продукта: H02
Автомобилната стойка за телефон е приложима за повечето мобилни телефони. С функция на въртене на  360 ° градуса за по-лесно регулиране на зрителния ъгъл. Стойката е със захващащи конструкции за огледалото на вашия автомобил, което я прави удобна и бърза при монтиране и сваляне. Изработена от високо..
17.90лв.
Показани от 1 до 8 от 8 (1 страници)