ПРОДУКТИ
Кошница

БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ ТИП AIRPODS PRO5

БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ ТИП AIRPODS PRO5
БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ ТИП AIRPODS PRO5
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: Z326
34.99лв.
Купи

Стерео Bluetooth слушалки, водоустойчиви с GPS позициониране, автоматично сдвояване, възможност за свързването им с повече от едно устройство. Автоматични изскачащи прозорци за свързване за IOS и автоматична връзка за Android.

Превъзходно качество на звука, добре балансирана детайлна звукова сцена. Първокласно стерео изживяване.

Bluetooth 5.0 чип технология

Безжичните Bluetooth слушалки работят по-бързо поради по-бързата си скорост на предаване. Слушалките TWS се сдвояват по-бързо и имат по-ниска латентност.

Премиум стерео звук

10мм динамични драйвери с диафрагми от PU и кашмир предлагат богато и автентично аудио изживяване. Това ще ви позволи да се насладите на по-дълбоко, по-богато и потапящо музикално изживяване. Поддържат се AAC и SBC.

Две главни слушалки безпроблемно свързани

Чиповете Bluetooth 5.0 предават звук едновременно наляво и надясно. Няма нужда да препредавате звук между ушите си. Възможно е превключване между стерео и моно без пауза. Двойният главен дизайн подобрява Bluetooth връзката и осигурява по -надеждно безжично изживяване.

4-5 часа време за работа

Можете да използвате зарядното устройство до 4-5 часа, след което можете да го зареждате отново 4+ пъти. Това ще ви даде общо 20+ часа. За пълно зареждане на кутията за зареждане са необходими 1,5 часа. Калъфът за зареждане Безжични Bluetooth слушалки, които поддържат Qi безжично зареждане, са съвместими с кутията за зареждане Безжични Bluetooth слушалки, които работят безжично

Просто управление и сигурно носене

Сдвояване в една стъпка Просто управление на пресата и контрол на силата на звука. Слушалките са ергономично проектирани да бъдат леки и удобни безжични слушалки. Тези слушалки могат да се използват за бягане, катерене, йога и други спортове с висока интензивност.