ПРОДУКТИ
Кошница

Детска Водна Възглавничка

Детска Водна Възглавничка
Детска Водна Възглавничка
Детска Водна Възглавничка
Детска Водна Възглавничка
Детска Водна Възглавничка
Детска Водна Възглавничка
Детска Водна Възглавничка
Детска Водна Възглавничка
Детска Водна Възглавничка
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 71603
19.99лв.
Купи

Детска уникална водна надуваема възглавничка Морско дъно, надуваем матрак 60х45 см, детска забавка надуваема


Уникална възглавничка за бебета е изработена от висококачествен материал, който гарантира изключителна издръжливост. Обркъжението на постелката трябва да се надуе с въздух, а центърът да се напълни с вода. След сгъване заема малко място, така че можете да го вземете на екскурзия или почивка с детето си. Вътре има цветни водни животни, които ще се движат под въздействието на легналото върху него бебе. Почиства се много лесно, просто го избършете с влажна кърпа и е готов за игра!

Играта - постелка предлага страхотни упражнения, които ще помогнат за развитието на тялото и ума на вашето дете. Рибите ще заинтересуват децата и ще ги накарат да се научат да се концентрират и да се съсредоточават. Със сигурност ще бъде полезно, когато научи цветове, а плаващите животни в средата на постелката ще накарат детето да ги търси - упражнение за визуална координация. Това е "вълшебна" играчка, която ще отведе детето ви в света на водните животни. Интензивните цветове ще накарат детето да гледа с любопитство рисунките и фигурите на играчката.

Водната постелка е идеална за колики или болки в стомаха на бебето. Напълнете предмета с топла вода и сложете бебето на корема му, като първо поставите одеяло или памперс. Малчуганът ще се погрижи за играта, което ще го разсее и постелката ще облекчи болката и дискомфорта. Отнема няколко минути, за да подготвите постелката за игра. Просто го напълнете с въздух и след това изсипете вода вътре. Играчката не изтича, така че можем да оставим водата вътре, без да се притесняваме за мокър под.

Вашето дете, лежащо на корем, тренира мускулите, отговорни за правилната стойка, мускулите на гърба, краката, ръцете и шията. Благодарение на подвижните водни животни, малкото дете ще практикува зрителна координация и движения на врата, гледайки след тях. Идеална алтернатива на обикновените рогозки. Осигурява радостно забавление и релакс.

СПЕЦИФИКАЦИЯ - цвят: многоцветен; размери (ширина / дължина): 60 / 45см; възраст: 3m +; тегло: 0,18 кг; тегло с опаковка: 0,19 кг.