ПРОДУКТИ
Кошница

Сгъваем Сушилник За Дрехи

Сгъваем Сушилник За Дрехи
Сгъваем Сушилник За Дрехи
Сгъваем Сушилник За Дрехи
Сгъваем Сушилник За Дрехи
Сгъваем Сушилник За Дрехи
Сгъваем Сушилник За Дрехи
Не е в наличност
Сгъваем Сушилник За Дрехи
Сгъваем Сушилник За Дрехи
Сгъваем Сушилник За Дрехи
Сгъваем Сушилник За Дрехи
Сгъваем Сушилник За Дрехи
Сгъваем Сушилник За Дрехи
Сгъваем Сушилник За Дрехи
  • Наличност: Не е в наличност
  • Код на продукта: 71110
64.90лв.
Купи

Допълнителна информация

Сгъваем сушилник за дрехи на колелца простор за сушене стойка

 

Сушилникът за дрехи е един много полезен аксесоар за всеки дом. Независимо дали перете често, дали имате електрическа сушилня или разчитате на времето, винаги ще се намери подходящ повод да ползвате сешоар за дрехи.

Моделът, който ви предлагаме е толкова практичен, че със сигурност ще ви бъде от голяма полза. Конструкцията му е лека, но много устойчива. Разполага с три нива за сушене, както и със специални държачи за закачалки. Така може да поставите деликатни дрехи да съхнат директно върху техните закачалки.

 

Сушилникът е с вертикална структура, което позволява да бъде съхраняван на тесни пространства терасата, за да изсъхнат дрехите по-бързо, в някой ъгъл без да заема място в стаята. А ако решите да го преместите, няма нужда да вдигате всичките килограми мокри дрехи или да ги сваляте и поставяте отново, моделът разполага с удобни колелца, които позволяват да го местите без проблеми. След употреба може да се сгъне и съхранява практически навсякъде.

 

Сушенето на дрехи предизвиква различни полемики. Дали да не опънем въжета на терасата, или през зимата да поставим прането на парното, където то може да се замърси и смачка. Вие можете да намерите решение на този проблем, като си набавите една съвсем нова, като технологично решение, сушилка за дрехи. Тя е изключително пестелива, що се отнася до заемане на площ, а успява да побере и изсуши едно прилично голямо количество пране. Сушилника е разположена върху малки колелца, с помощта на които вие да я премествате, в което помещение пожелаете.

 

ОСОБЕНОСТИ:

Сушилника за дрехи се състои от три етажа, вид лавици, които са сгъваеми. Най-горният етаж разполага с две допълнителни хоризонтални крила, на които можем да закачим (чрез обикновени закачалки) по-дълги дрехи (ризи и якета например), които не искаме да се измачкат и да са по-лесни за изглаждане с ютия. Рафтовете на тази стойка за сушене на дрехи могат да се сгънат много лесно, за да се запази пространството. Това я прави идеално и подходящо съоръжение за ограничен по площ апартамент. Можем спокойно да я сложим в килера, когато не я ползваме.

 

ДИЗАЙН:

Подвижната, добре конструирана, сушилня е направен от първокласни железни тръби с повърхностна галванична обработка, като при сглобките и краката се използва висококачествена здрава пластмаса. В резултат на това, тя има добра характеристика на издръжливост.

 

КАК ФУНКЦИОНИРА:

Извадете сушилника от килера, плъзнете я до терасата с четирите модернизирани индустриални колела. На терасата я разгънете и ще видите колко е функционална. Ще можете да проснете цяла една пералня и то така, че може и да не се наложи да гладите дрехите, като изсъхнат. Ако пък на вън вали, приберете я в стаята и дрехите за една нощ ще изсъхнат до парното и вътре. Винаги има решение.

 

Ползи и предимства от продукта:

Лека и устойчива конструкция

Три реда за дрехи и две крила за закачалки

Побира много дрехи

Компактни размери

Не заема място

Може да се сгъне и прибере

Стабилна основа

Подходящ за употреба в дома и навън

 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Сгъваема сушилника за дрехи на колелца;

Сушене на 3 нива;

2 странични крила за закачалки;

4 колелца за лесно придвижване;

Размери на сушилника при разгънато състояние: 126 см Х 64 см Х 170 см;

Материал: въжета и колони от неръждаема стомана с галванично покритие;

Свързващи елементи: ABS пластмаса плюс PP;

 

СЪДЪРЖАНИЕ НА ОПАКОВКАТА:

1бр. - Сгъваема стойка за сушене на дрехи с 4 колелца;

1бр. - Оригинална продуктова опаковка;