ПРОДУКТИ
Кошница

Smart Коректор за стойка на гърба

Smart Коректор за стойка на гърба
Smart Коректор за стойка на гърба
Smart Коректор за стойка на гърба
Smart Коректор за стойка на гърба
Smart Коректор за стойка на гърба
Smart Коректор за стойка на гърба
-54 %
Smart Коректор за стойка на гърба
Smart Коректор за стойка на гърба
Smart Коректор за стойка на гърба
Smart Коректор за стойка на гърба
Smart Коректор за стойка на гърба
Smart Коректор за стойка на гърба
Smart Коректор за стойка на гърба
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 71343
22.90лв.
49.90лв.
Купи

Интелигентен колан със сензор, който извибрира, когато заемете неправилна стойка. Целта на този колан е да ви изгради навик да стоите изправен. Той е снабден и с ластици, които да придържат вашата стойка в правилната траектория.

Предимства:
Известяване винаги, когато се прегърбвате
Презрамки за рамене, за да придържат стойката изправена
Намалява болката в гърба, раменете и врата
Деликатен за носене под дрехите
Регулиране на размера
Един размер, подходящ за мъже, жени и деца
Характеристики:
Зарежда се с кабел, включен в комплекта
Препоръчително да се носи по 2 часа на ден
Създава навик за правилен - изправен стоеж
Един размер, подходящ за всички възрасти
Неправилната стойка в ранна възраст е причина не само за болки в гърба и схващания на по-късен етап, но и за сериозни гръбначни изкривявания и заболявания на гръбначния стълб. Ето защо е важно да приучите от рано децата си да седят и стоят изправени. За възрастните също не е късно да коригират позицията на тялото си. С интелигентния коректор за гръб Posture Corrector ще знаете кога сте твърде приведени и е нужно да коригирате позата.

Принцип на работа
Коректорът на позата е базиран на съвременна технология, която разпознава кога човекът стои твърде приведен или седи в неправилна позиция. Благодарение на вградения сензор, коланът започва да вибрира и не спира да го прави, докато носещият го не изправи гърба си. Формата на коректора и неговият дизайн са специално проектирани за удобно носене в областта на раменете и плещите.

Също така можете спокойно да носите умния коректор за стойка на гърба дори под тениска и той ще остане незабелязан. Цветът на презрамките гарантира умелото му прикриване под прозиращи и по-фини дрехи. Дискретното използване е едно от предимствата на този коригиращ колан. Знаем, че много хора се стесняват да обсъждат физическите си недостатъци, включително решенията за тяхното отстраняване.

Дискомфортът е основна причина за отказ от носене на корсети за корекция на стойката, особено сред подрастващите. При носенето на Posture Correct неудобството е напълно изключено, благодарение на ластичните ремъци, които опасват раменете и горната част на гърба. Движенията не са ограничени, но същевременно раменете се поддържат максимално опънати назад.

Своевременен знак, че позата е неправилна
Интелигентната функция на корсета се дължи на вградения сензор. Той долавя всяка кривина по траекторията на гръбнака и моментално сигнализира за това, генерирайки вибрация. Чрез нея ползвателят веднага разбира, че стои или седи твърде приведен и се изправя. Това е един чудесен колан за изправяне на гърба на деца, който спестява на родители и учители нуждата да правят постоянни забележки.

Вибро функцията на колана се захранва от акумулаторна батерия. Батерията се зарежда посредством включения в комплекта USB кабел. Това може да се направи директно в стандартен контакт на 220V като се използва адаптер за напрежението. Препоръчваме ви да зареждате батерията на корсета редовно, за да бъде готов за следваща употреба.

Една много основателна причина да поръчате още сега своя смарт коректор за гръб е универсалния му размер. Това позволява да бъде използван от повече хора – възрастни и деца, мъже и жени. Регулирането на презрамките е лесно и се прави според индивидуалните особености на тялото на всеки ползвател.

Как работят спиналните коректори и кога трябва да се използват?
При различни проблеми с гръбначния стълб се използва коректор на стойката за деца и възрастни, който играе важна роля във физиологичното състояние на повечето системи на тялото. Коректорите са специална опора за гърба и най-често се състоят от еластични презрамки. Водещият елемент покрива раменните стави и пресича на нивото на лопатките.

Благодарение на интелигентния си дизайн, ортопедичното устройство упражнява определен натиск, за да блокира наклона напред. За да се увеличи интензивността, се добавят полиуретанови или метални вложки, които засягат директно проблемните зони. Подобни носещи се външни устройства ефективно предотвратяват изкривяването на гръбначния стълб.

Изкривявания могат да възникнат по време на продължителен престой в неудобно положение, свързано с възрастта, което води до влошаване състоянието на костните и мускулните тъкани. В допълнение, коректорите помагат за борба с вече съществуващите патологии. Успешно се използват както за предотвратяване на неволното привеждане, така и за лечение на сколиоза, кифоза, спондилоза.

В някои случаи носенето на коректор за стойка е препоръчително, за да се затвърди ефектът след терапевтичен масаж, при херния, промяна и изместване на формата на дисковете, както и за рехабилитация след травми и операции. Специалните коригиращи бандажи изпълняват доста проста, но много важна задача:

Осигуряват стабилизиране на гръдния и лумбалния отдел;
Ограничават на обхвата на движение;
Облекчават част от натоварването от мускулите, които поддържат гръбначния стълб;
Изправят гърба, изтеглят раменете назад и отпускат лопатките;
„Приучават” прешлените към правилна позиция, допринасяйки за формирането или възстановяването на правилната поза;
Имат положителен ефект върху нормалното развитие на костите и мускулите.
Интелигентният коректор на стойката на гърба е изключително удобен с това, че не се налага постоянно да си напомняте да седите и стоите изправени. Той работи активно, без да изисква помощ и намеса и без да причинява дискомфорт. За да извлечете максимума от него, носенето му обикновено се комбинира с други ефективни мерки.

Интегриран подход , включващ носенето на колан за изправен гръб може да се основава на масажни процедури, спорт, плуване и медикаментозна терапия. Този вид продукти често се наричат ??реклинатори. Реклинаторът е създаден, като се вземат предвид особеностите на разстройството, локализиран само в горната част на гръдния кош, и се използва за профилактика, в началните етапи и при леки форми на изкривяването.

Нашият колан за изправена стойка е с деликатен, тънък дизайн и с универсален размер, благодарение на възможността за регулиране на презрамките. Изработен е от качествени и хипоалергични материали. Може да се почиства, като се вземе под внимание наличието на електронен сензор.