ПРОДУКТИ
Кошница

Смарт LED лампа-зарядно с високоговорител и часовник

Смарт LED лампа-зарядно с високоговорител и часовник
Смарт LED лампа-зарядно с високоговорител и часовник
Смарт LED лампа-зарядно с високоговорител и часовник
Смарт LED лампа-зарядно с високоговорител и часовник
Смарт LED лампа-зарядно с високоговорител и часовник
Смарт LED лампа-зарядно с високоговорител и часовник
Смарт LED лампа-зарядно с високоговорител и часовник
Смарт LED лампа-зарядно с високоговорител и часовник
Смарт LED лампа-зарядно с високоговорител и часовник
Смарт LED лампа-зарядно с високоговорител и часовник
Смарт LED лампа-зарядно с високоговорител и часовник
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: BT3401
54.99лв.
Купи

Многофункционална нощна лампа, безжично зарядно устройство за телефон, Bluetooth високоговорител, часовник и будилник в едно.

Това е универсално и полезно устройство, което интегрира множество функции в едно. Лампата включва безжично зарядно устройство, Bluetooth високоговорител, музикален плейър, лампа за събуждане при изгрев слънце, лампа за атмосфера, ослепителен светлинен ефект, което ви позволява да се наслаждавате на всички тези функции на едно удобно място.

Вградените функции на часовника в тази лампа за безжично зареждане включват удобна функция на будилник, която е изключително лесна за настройка и персонализиране. Тази функция ви позволява удобно да проверявате часа и да се събуждате лесно след приятен сън. 

С универсална съвместимост това безжично зарядно устройство за телефон осигурява ефективен, бърз и стабилен процес на зареждане от 15 W за широка гама от устройства.

Безжичното зарядно е съвместимо с всички телефони с вграден страндарт Qi.

Той е оборудван с изключителна технология, която помага за предотвратяване на неприятни обстоятелства като свръхток, пренапрежение, късо съединение и прегряване, докато се използва, докато се наслаждавате на съня, музиката, медитацията или ученето.

Това устройство е чудесен подарък за вашите близки при специални поводи.

 

Спецификация:

Размер: 23,5 х 8 х 23,5 см;
Цвят: Бял;
Тегло на продукта: 770гр;
Интерфейс: USB;
Мощност на безжично зареждане: 10W;
Изходна мощност: 5W;
Режим на аудио изход: Стерео;
Ниво на водоустойчивост: Не е водоустойчив;
Тип контролер: Управление с бутони;
360° Съраунд звук;
Технология за свързване: Bluetooth;
Режим на захранване: Захранван от батерия/USB Type C;
Работно напрежение:  36V;
Bluetooth честота: 2.4 GHZ - 2.48 KHZ;
Шум: >75db;
Напрежение на вградената литиева батерия: 3.7v;
Вход за зареждане: DC5V/500MA;
Разстояние на предаване: 10м;
Средно време на възпроизвеждане на батерията на високоговорителя: 5 до 8 ч;
Сертификация: CE, FCC;
 

Инструкции за безопасност:

1. Не излагайте продукта на вода или влажни зони, като бани;

2. Моля, не удряйте и не изпускайте продукта силно, за да избегнете ръчна повреда;

3. Когато не се използва дълго време, моля, изключете захранването.


Инструкции за сдвояване


  Стартиране:

1.     Натиснете продължително бутона за старт за две секунди, за да стартирате.

2.     Стартирайте нагревателната лампа по подразбиране. Това аудио поддържа използването на Bluetooth устройства с A2DP функция, стартира по подразбиране в Bluetooth режим, Bluetooth индикатор син светлина свети. придружена от гласова подкана, когато стереото чака връзка за сдвояване, само в това състояние може да бъде сдвоено и свързано с Bluetooth аудио.

   Връзка с мобилен телефон:

3.     Втората стъпка, когато наличното устройство показва символа BT3401, показващ, че устройството намира Bluetooth стерео, щракнете върху BT3401, за да влезете в режим на сдвояване.

4.     След като телефонът бъде успешно сдвоен със стереото, ще има гласова подкана и ще се покаже свързаното.

5.      Когато имате два Bluetooth високоговорителя BT3401, чрез продължително натискане на един от клавишите, за да съпоставите Bluetooth, свързани помежду си, двата високоговорителя автоматично ще станат левия и десния звуков канал, за да произведат стерео Съраунд звуков ефект, постигащ истинско безжично Стерео.

Светлина:

6.     Стартирайте ефекта на топла лампа по подразбиране на оборудването и натиснете клавиша за осветление, за да регулирате светлината.

      FM радио, което да използвате:

7.     Натиснете продължително клавиша M, за да превключите към функцията FM, свържете кабела за зареждане към интерфейса produditype-c като радио антена, другият край не е необходимо да свързва без никакво оборудване, а чрез бутона за пауза, за да влезете в автоматичното търсене на станция и автоматично запазванена кабелна станция чрез избор на + запазена станция.

      TF карта:

8.     Като поставите TF картата в слота за карта, ще се появи съответната гласова подкана. Продуктът автоматично ще прочете аудио файла в картата и ще го възпроизведе. Използвайте гласа, за да контролирате музиката с бутона + на високоговорителя.

        Настройка на часовника:

9.     Натиснете клавиша за време, за да влезете в настройката за часовник/минута, натиснете/регулирайте час/минута +/w/-.

    Настройка на будилника:

10.   +/w/-/ Натиснете бутона за аларма, за да влезете в настройката на часовника / минутите, натиснете / регулирайте h минутата, натиснете клавиша за аларма и след това натиснете / изберете любимата си аларма, има 7 групови звънчета за аларма и накрая натиснете алармата бутон за отваряне на будилника (маркировката за аларма се появява на екрана след успешна настройка). Когато алармата звъни, натиснете който и да е клавиш, за да затворите алармата, когато никой не се изключи, алармата автоматично ще се изключи за 1 минута (алармата обикновено ще бъде в състояние на изключване, моля, отменете будилника без необходимост) Отмяна на настройката на алармата: Натиснете продължително клавиша за аларма (знакът за аларма изчезва от екрана след успешно отмяна).

     Използване на бял шум:


11.   M, за да превключите към режим на бял шум, натиснете / изберете любимата си музика за сън +/-/.