ПРОДУКТИ
Кошница

СОЛАРЕН ПРОЖЕКТОР 1288

СОЛАРЕН ПРОЖЕКТОР 1288
СОЛАРЕН ПРОЖЕКТОР 1288
СОЛАРЕН ПРОЖЕКТОР 1288
СОЛАРЕН ПРОЖЕКТОР 1288
СОЛАРЕН ПРОЖЕКТОР 1288
СОЛАРЕН ПРОЖЕКТОР 1288
СОЛАРЕН ПРОЖЕКТОР 1288
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1288
24.99лв.
Купи

Соларната лампа е цял комплект, съставен от: LED лампа, фотоволтаичен панел, батерия, контролер за зареждане и в някои случаи инвертор. Лампата работи с електричество от батерии, зареждани от соларен фотоволтаичен панел.

Домашното осветление със слънчева енергия може да замени други конвенционални източници на осветление с множество предимства: не генерира никакви разходи за електроенергия, не изисква поддръжка с почти нулеви експлоатационни разходи, тъй като възобновяемата енергия от слънцето е безплатна и те не се нуждаят кабел за свързване. Освен това те са екологични продукти и не замърсяват, като единствените недостатъци са по-високите инвестиционни разходи и факта, че са зависими от времето. Соларните лампи се включват при стъмняване и се изключват автоматично през деня, някои от тях имат и ключ за ВКЛ./ИЗКЛ.

Над един милиард души по света живеят в райони без достъп до електрическата мрежа или в отдалечени райони, които нямат надежден източник на електроенергия. Липсата на системи за изкуствено осветление се равнява на непрекъснатата бедност, която се усеща по целия свят. По този начин соларните лампи, които трансформират светлинната енергия от слънцето в електрическа енергия, са жизнеспособно и удобно решение в ежедневието.

Искате ли да осветите паркинга по-икономично? Може би искате да запълните по-голяма външна площ с достатъчно светлина? Тогава това е измислено за вас, защото тази соларна лампа, предназначена за улицата, е идеалният избор за решаване на проблема. Лампата се захранва изцяло от слънчева енергия, така че не е нужно да се притеснявате за яркостта и презареждането. Лампата осветява идеално пътя, като